Search
Close this search box.

Shutters overkapping

Aluminium shutters in de overkapping zijn de ideale oplossing om meer privacy te creëren onder jouw overkapping. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de shutters open te schuiven, waardoor je eenvoudig een doorgang kunt creëren aan de zijde die jij wilt.  Uiteraard kun je zelf de lichtinval bepalen én houden de shutters warmte buiten. Wat wil je nog meer? Een kleur die goed past bij jouw overkapping? Ook dat is mogelijk, want onze aluminium shutters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De shutter past dus altijd bij jouw overkapping en stijl van je huis. Onze inmeetspecialisten komen de shutters gratis inmeten, waardoor ze altijd passen.  

Eenvoudige bediening

Weerbestendig

Zijwaarts schuifbaar, zodat doorgang ontstaat

Fungeert als windscherm

Battente line terrasoverkapping ​

Geef jouw terrasoverkapping een luxueuze uitstraling met de Battente line terrasoverkapping. Met deze aluminium shutters op maat bepaal jij de hoeveelheid zonlicht onder de overkapping. Doordat de shutter uit twee delen bestaat kun je er ook voor kiezen om enkel de shutters aan de boven- of onderzijde te kantelen.  

Battente 10
Battente 3

Aluminium shutters overkapping op maat

Door aluminium shutters in de overkapping te plaatsen creëer je op een stijlvolle manier privacy. Bovendien kun je dankzij de shutters lichtinval reguleren, zodat het een stuk minder warm wordt onder de overkapping.  Het voordeel van de aluminium shutters van Molo Battente is namelijk dat deze warmte goed tegenhouden. Als de temperatuur stijgt in de zomer, kun jij dus genieten van een koele overkapping. Bovendien kun je zelf de sfeer bepalen door te spelen met de lichtinval. Of je nu een boek wilt lezen, een etentje houdt of juist wilt genieten van de laatste zonnestralen. Het kan allemaal. 

Voordelen van shutters in de overkapping

Aluminium shutters hebben vele voordelen. Zo geven ze privacy en houden ze de warmte buiten. Maar ook wind. Doordat je de shutters eenvoudig in de gewenste stand kunt kantelen, bepaal je zelf de hoeveelheid privacy en tegelijkertijd de hoeveelheid lichtinval. Je hoeft niet bang te zijn dat de shutters de overkapping volledig afsluiten. Doordat de shutters zowel links als rechts over elkaar heen geschoven kunnen worden, beschik je nog steeds over een doorgang. Zo hoef je geen ruimte vrij te houden en kun je, als je dat wilt, de gehele overkapping voorzien van shutters. Ideaal en precies naar jouw wens! Omdat de shutters van aluminium zijn, zijn ze goed bestand tegen verkleuring door zon en andere weersinvloeden. Daarnaast hebben ze weinig onderhoud nodig. Stof en zand verwijder je eenvoudig met een stoffer of doek. Eventuele vlekken maak je schoon met een beetje water en wat schoonmaakmiddel.  

Gratis inmeten en eenvoudig zelf monteren

Het gemak van Molo Battente shutters in de overkappingDat vertaalt zich op verschillende manieren. Zo komt één van onze inmeetspecialisten graag bij je langs om de shutters gratis in te meten. Hierdoor geniet je van een product dat altijd 100% past. Tijdens deze inmeetafspraak vertellen we je graag over alle mogelijkheden en geven we je advies. Onze shutters zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Zo is er altijd een kleur die past bij jouw woonstijl. Het monteren van de shutters in de overkapping kun je eenvoudig zelf. De producten worden bij jou thuis geleverd inclusief handige instructie. Mocht je toch nog hulp kunnen gebruiken of heb je een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!