Search
Close this search box.

Raamshutters

Creëer de gewenste sfeer in huis met  aluminium raamshutters. De raamdecoratie heeft een uniek en strak design, waardoor het jouw interieur een luxe, maar rustige uitstraling geeft. Door de raamshutters  te kantelen, bepaal je zelf hoeveel licht, of zon je binnenlaat. En behoefte aan privacy? In de avond bijvoorbeeld? Dan kun je de raamshutters volledig sluiten.  je in jouw huis hebt. Onze Battente raamshutters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo passen ze altijd in de stijl van jouw huis en interieur. Inmeten doen wij voor je, monteren kun je eenvoudig zelf. Wat wil je nog meer?

Bepaal eenvoudig de lichtinval

Eenvoudig zelf te monteren

Gemakkelijk schoon te houden

Beschikbaar in verschillende kleuren

Battente line raamdecoratie

Een uniek en nieuw product; de Battente line shutter raamdecoratie. Aluminium shutters op maat. Raamdecoratie met een luxe uitstraling en daarmee een ware toevoeging aan je woning. Bepaal eenvoudig de lichtinval in jouw woning. De shutters zijn elegante en passen binnen iedere woonstijl. Haal het vakantiegevoel uit Zuid-Frankrijk naar Nederland met onze Battende line raamdecoratie!  

Battente 2
Battente 6

Shutters voor je raam; Romantisch én praktisch

Onze aluminium shutters zijn fijne multifunctionele raamdecoratie. Jij bepaalt eenvoudig de sfeer, door zelf te bepalen hoeveel licht je binnenlaat. Kantel de shutters in de gewenste stand om te genieten van de volle zon of juist de zon wat meer buiten te houden. Het voordeel van shutters is dat ze je meer privacy geven in jouw woning. Mensen kijken niet meer zomaar bij je naar binnen. Daarnaast houden de raamshutters op zomerse dagen als de zon fel schijnt, de warmte buiten. En natuurlijk zorgen  shutters voor het raam  voor een gezellige aanblik van het huis en interieur.

Raamshutters passen in elke ruimte

Aluminium shutters kun je in elke ruimte voor het raam plaatsen. In de woonkamer of keuken, slaapkamer of studeerkamer. Maar ook in de badkamer, omdat het materiaal vochtbestendig is. De shutters maak je makkelijk schoon. Stof verwijder je met een stofdoekje of plumeau. Eventuele vlekken maak je schoon met een sopje.

Raamshutters op maat

MoLo Battente raamshutters worden volledig in Nederland geproduceerd. Met oog voor design, gemak en kwaliteit. Het inmeten verzorgen wij graag voor je. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over of het wel past. Het monteren kun je zelf en kost niet veel tijd, of moeite. Wij gaan altijd voor ‘geen gedoe, maar wel maximaal comfort’.

Raamshutters in verschillende kleuren

Raamshutters laten blenden met je interieur? Of juist niet? Dat kan! Onze raamshutters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dus kies voor een kleur die aansluit op de kleur van je kozijnen of interieur, of kies een kleur die meer opvalt. Door de manier van monteren zijn de shutters geschikt voor elk type kozijn. In sommige gevallen is montage zonder boren of schroeven zelfs mogelijk. Handig bij bijvoorbeeld kunststof kozijnen.