Search
Close this search box.

Shutters buiten

Creëer de stijl van binnen nu ook buiten. Shutters voor buiten zijn op verschillende manieren inzetbaar. Gebruik ze als vervanging van de overkapping, voor extra privacy, als windscherm of als afscheiding in de tuin. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten zodat het altijd precies past. Zowel bij de stijl in en om jouw woning als qua formaat.

Eenvoudig zelf te monteren

Veelzijdig inzetbaar

Passend bij de sfeer van het huis

Battente line shutters terrasoverkapping

Geef jouw terrasoverkapping een luxueuze uitstraling met de Battente line buitenshutters. Met deze aluminium shutters op maat bepaal jij de hoeveelheid zonlicht onder de overkapping. Doordat de shutter uit twee delen bestaat kun je er ook voor kiezen om enkel de shutters aan de boven- of onderzijde te kantelen.  

Battente 10
Battente 3

Shutters buiten op maat

De buitenshutters van MoLo Battente zijn een uniek en nieuw concept. Het product is voorzien van een strak design en functioneert als raamdecoratie en shutter in één. Doordat onze inmeetspecialisten bij je langskomen om het product in te meten, past het product altijd. Bovendien profiteer je zo van een echt Nederlands product op maat.

Luxe uitstraling met shutters buiten

Geef jouw tuin een luxe uitstraling met shutters buiten. Doordat de shutters op verschillende manieren inzetbaar zijn, zit er altijd een manier bij die past bij jouw tuin. Gebruik de shutters als afscheiding in de tuin voor meer privacy of als vervanging van de overkapping. Voor iedere tuin is er een aluminium shutter voor buiten. Bovendien kun je de shutters laten aansluiten op de stijl van het huis. Jouw woning en tuin worden op deze manier écht één geheel.

Buiten shutters zelf monteren

Het voordeel aan de shutters voor buiten van MoLo Battente is dat je ze zelf kunt monteren. Het is een eenvoudig en snel klusje. Zo geniet je direct van fijne aluminium shutters op maat in de tuin. Tijdens het inmeten kun je kiezen uit verschillende kleurstalen. Nadat je jouw keuze gemaakt hebt, gaan we direct voor je aan de slag. De shutters worden bij jou thuis geleverd. Met de handige beschrijving monteer je het product in een handomdraai. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen of heb je extra vragen? Dan mag je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag.