Search
Close this search box.

Shutters binnen

Bepaal zelf hoeveel zonlicht je binnenlaat met onze prachtige binnenshutters. De aluminium lamellen van de shutters voor binnen kun je kantelen in een richting die precies voldoende licht binnenlaat en voor de sfeer die jij op dat moment in huis wilt. Aluminium shutters voor binnen worden altijd op maat gemaakt. Hierdoor passen shutters op maat altijd perfect in jouw kozijnen. Of ze nu van hout of kunststof zijn.  Zo geniet je op ieder moment van de dag en elke dag weer.

Battente line raamdecoratie

Een uniek en nieuw product; de Battente line shutter raamdecoratie. Aluminium shutters op maat. Raamdecoratie met een luxe uitstraling en daarmee een ware toevoeging aan je woning. Bepaal eenvoudig de lichtinval in jouw woning. De shutters zijn elegante en passen binnen iedere woonstijl. Haal het vakantiegevoel uit Zuid-Frankrijk naar Nederland met onze Battende line raamdecoratie!  

Battente 2
Battente 6

Creëer de juiste sfeer met shutters voor binnen

Met de aluminium shutters van MoLo Battente bepaal je ieder moment van de dag de gewenste lichtinval en creëer je privacy. Wil je de felle zon wat beperken, dan kantel je de shutters in de gewenste positie. Liever zoveel mogelijk licht in huis? Ook dat is eenvoudig mogelijk met shutters voor binnen. Zo zet je eenvoudig de toon voor een fijne, gezellige sfeer in huis.

Shutters binnen laten je simpelweg genieten

Doordat de shutters zowel binnen als buiten te plaatsen zijn, kun je de stijl van het interieur en exterieur volledig op elkaar afstemmen. Het product is bovendien verkrijgbaar in 5 verschillende RAL-kleuren. Hierdoor kun je de binnenshutters  laten aansluiten op de kleur van jouw kozijnen. Omdat de shutters altijd op maat gemaakt worden, passen ze perfect in het kozijn en vormen daardoor één geheel. Zo geniet je van stijlvol wonen!

Geen gedoe, maximaal comfort

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om de aluminium shutters in te meten, hierdoor passen ze altijd.  Tijdens de afspraak vertellen we je graag meer over alle mogelijkheden. Zo kijken we bijvoorbeeld samen met jou naar de best passende kleur. Zo heb je altijd een shutter voor binnen die perfect past. Niet alleen qua vorm en afmeting, maar ook qua stijl. Monteren doe je eenvoudig zelf. Onze producten worden bij jou thuis geleverd met een praktische handleiding. Binnen notime heb je de binnen shutters geplaatst. Mocht je toch nog hulp of advies van ons nodig hebben, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.